top of page

Contacteer S.O.S. Stefan voor een gratis offerte

S.O.S. Stefan

Neerrechemstraat 12,9770 Kruisem

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!

Algemene voorwaarden huurovereenkomst

 1. De goederen blijven eigendom van SOS-STEFAN

 2. De client verklaart de goederen in goede staat te hebben ontvangen

 3. De client staat in voor de teruggave van de goederen in de staat zoals hij deze heeft ontvangen, waarbij de client alle nodige zorgen en verzekeringen zal besteden aan de goederen teneinde deze teruggave te verzekeren.

 4. De client zal instaan voor teruggave zelfs in geval van overmacht

 5. Betaling voorwaarden contant bij levering en/of afhaling, tenzij anders door de firma SOS-STEFAN beslist

 6. Bij afhaling van de goederen niet met open aanhang wagen, open bestel en/of vrachtwagen, bij deze zal de bestelling door SOS-STEFAN zelf geleverd worden, met de nodige KM-vergoeding en eventuele werkuren 0,50€/km 25€ per uur werk.

 7. Bij wijziging / annulatie van de bestelling gelieve een week op voorhand te verwittigen. Bij deze kan er een kost aangerekend worden van 50% van het totale bedrag

 8. Wij leveren op de plaats die u verkiest, tegen de nodige KM-vergoeding 0,50€/km en 25€/uur

 9. afhalingen / leveringen gebeuren op afspraak, op afgesproken datum en uur

Belangrijk bericht voor de klanten:

 1. Om beter van dienst te zijn, vragen wij de bestelling te cotroleren indien er door transport door SOS-STEFAN schade, tekorten, defecten (aan toestellen) is aan de gehuurde materialen, gelieve dit direct te melden op het nr: 0475 965 102

 2. Meldingen van schade, tekorten, defecten NA uw festiviteiten kunnen wij niet meer aanvaarden en zullen aangerekend worden.

 3. Bij ophaling van de goederen, gelieve deze terug te plaatsen zoals u ze ontvangen heeft, want extra werk zijn extra kosten.

 4. Belangrijk punt DE AFWAS IS VOOR SOS-STEFAN !!!

 5. Na de afwas en controle van de bestelling en gehuurde goederen, zullen de tekorten, breuk aangerekend worden tegen de normale marktprijs.

 6. Gelieve na gebruik van glazen, borden, bestekken, deze terug gesorteerd in de bakken te plaatsen, anders zijn we genoodzaakt extra werkureb te rekenen voor het uitproberen van de gehuurde materialen.

Gelieve deze punten en voorwaarden te respecteren, teneinde een goede en professionele werking van SOS-STEFAN te verzekeren.

SOS-STEFAN servicedienst en afspraken op het nr: 0475 965 102

bottom of page