Algemene voorwaarden huurovereenkomst

 1. De goederen blijven eigendom van SOS-STEFAN
 2. De klant verklaart de goederen in goede staat te hebben ontvangen
 3. De klant staat in voor de teruggave van de goederen in de staat zoals hij deze heeft ontvangen, waarbij de klant alle nodige zorgen en verzekeringen zal besteden aan de goederen teneinde deze teruggave te verzekeren.
 4. De klant zal instaan voor teruggave zelfs in geval van overmacht
 5. Betaling voorwaarden contant bij levering en/of afhaling, tenzij anders door de firma SOS-STEFAN beslist
 6. Bij afhaling van de goederen niet met open aanhangwagen, open bestel en/of vrachtwagen, bij deze zal de bestelling door SOS-STEFAN zelf geleverd worden, met de nodige KM-vergoeding en eventuele werkuren 0,50€/km 25€ per uur werk.
 7. Bij wijziging / annulatie van de bestelling gelieve een week op voorhand te verwittigen. Bij deze kan er een kost aangerekend worden van 50% van het totale bedrag
 8. Wij leveren op de plaats die u verkiest, tegen de nodige KM-vergoeding 0,50€/km en 25€/uur
 9. afhalingen / leveringen gebeuren op afspraak, op afgesproken datum en uur

Belangrijk bericht voor de klanten:

 1. Om beter van dienst te zijn, vragen wij de bestelling te controleren indien er door transport door SOS-STEFAN schade, tekorten, defecten (aan toestellen) is aan de gehuurde materialen, gelieve dit direct te melden op het nr: 0475 965 102
 2. Meldingen van schade, tekorten, defecten NA uw festiviteiten kunnen wij niet meer aanvaarden en zullen worden aangerekend.
 3. Bij ophaling van de goederen, gelieve deze terug te plaatsen zoals u ze ontvangen heeft, want extra werk zijn extra kosten.
 4. Belangrijk punt: DE AFWAS IS VOOR SOS-STEFAN !!!
 5. Na de afwas en controle van de bestelling en gehuurde goederen, zullen de tekorten, breuk, aangerekend worden tegen de normale marktprijs.
 6. Gelieve na gebruik van glazen, borden, bestekken, deze terug gesorteerd in de bakken te plaatsen, anders zijn we genoodzaakt extra werkuren te rekenen voor het uitproberen van de gehuurde materialen.

Gelieve deze punten en voorwaarden te respecteren, teneinde een goede en professionele werking van SOS-STEFAN te verzekeren.

SOS-STEFAN servicedienst en afspraken op het nr: 0475 965 102

Logo

Contactgegevens

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0475 96 51 02
E-mail: [email protected]
BTW: BE0825063786

Algemene voorwaarden Huurovereenkomst

Gratis offerte

Of u nu een offerte wilt aanvragen, meer wilt weten over onze aanpak, of specifieke wensen heeft voor uw volgende evenement, wij staan klaar om u te helpen.

Neereckenstraat 12, 9770 Kruishoutem