Brasserie Kruisem Lounge

0475 96 51 02

Proef de essentie van Kruisem

Bij Brasserie Kruisem Lounge serveren we met trots een menu dat zowel traditionele als innovatieve gerechten omvat, bereid met verse, lokale ingrediĆ«nten. 

Onze chef-kok legt de nadruk op kwaliteit en seizoensgebondenheid, waardoor elk bezoek een unieke smaakervaring is. Of u nu komt voor een uitgebreide lunch, een gezellig diner, of een ontspannen brunch in het weekend, wij zorgen ervoor dat elk gerecht de pure smaken van de streek weerspiegelt. 

Sfeervol en uitnodigend

Brasserie Kruisem Lounge biedt een warme, uitnodigende omgeving waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om een sfeer van rust en comfort te creĆ«ren. Geniet van uw maaltijd binnen in onze stijlvol ingerichte brasserie of kies voor een tafel buiten op ons terras, waar u kunt ontspannen met uitzicht op de vijver en het rustgevende groen. 

Of u nu een intiem etentje plant, een zakelijke lunch organiseert, of simpelweg wilt genieten van een drankje aan de bar, Brasserie Kruisem Lounge is de ideale locatie. Wij bieden ook speciale arrangementen voor grotere groepen en evenementen, zodat elk bezoek perfect aansluit bij uw wensen. 

Ontdek Kruisem Lounge!

Maak van Brasserie Kruisem Lounge uw volgende culinaire bestemming. Ontdek onze menu's, plan uw volgende evenement, of kom gewoon langs voor een gezellig etentje. 

Reserveer nu uw tafel bij Brasserie Kruisem Lounge en laat uzelf betoveren door de smaken en de sereniteit van Kruisem.

Logo

Contactgegevens

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0475 96 51 02
E-mail: [email protected]
BTW: BE0825063786

Algemene voorwaarden Huurovereenkomst

Gratis offerte

Of u nu een offerte wilt aanvragen, meer wilt weten over onze aanpak, of specifieke wensen heeft voor uw volgende evenement, wij staan klaar om u te helpen.

Neereckenstraat 12, 9770 Kruishoutem