Ondersteuning bij uw event?

Wij heten u van harte welkom op onze gloednieuwe locatie aan Neerrechemstraat 12 in 9770 Kruisem. Hier bespreken we graag in detail de plannen voor uw aanstaande evenement.

S.O.S. Stefan

Samen brengen we uw visie tot leven

Elk evenement is uniek, en dat begrijpen we volledig. Samen met u werken we uw idee├źn uit om het evenement van uw dromen te realiseren. Wij zijn er om van uw event een onvergetelijk succes te maken.

Kwaliteit en expertise

Vertrouw op de expertise van ons ervaren team. Met heel veel aandacht voor zowel de bediening als de keuken, zorgen onze medewerkers dat alles vlekkeloos verloopt. Onder leiding van zaakvoerder Stefan, die meer dan 25 jaar ervaring in het vak heeft, is uw evenement in goede handen. Zo kunt u zich ontspannen en volop genieten van het samenzijn met uw gasten.

Maak een afspraak

Laat ons samen van uw volgende evenement een fantastische gebeurtenis maken. Contacteer ons vandaag nog om een afspraak te maken op onze nieuwe locatie in Kruisem.

Logo

Contactgegevens

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0475 96 51 02
E-mail: [email protected]
BTW: BE0825063786

Algemene voorwaarden Huurovereenkomst

Gratis offerte

Of u nu een offerte wilt aanvragen, meer wilt weten over onze aanpak, of specifieke wensen heeft voor uw volgende evenement, wij staan klaar om u te helpen.

Neereckenstraat 12, 9770 Kruishoutem